Palvelut2

 

KOTISIVUT

 Toimistomme päätuote on kotisivut. Teemme sivuja niin pienille kuin isoillekin asiakkaille. Yleensä kotisivut joko modernisoidaan tai vaihtoehtoisesti rakennetaan alusta asti kokonaan uudet. Nykypäivänä jos yritys ei ole internetissä, ei se myöskään ole olemassa kaikille potentiaalisille asiakkaille. Sivuilla luodaan yrityksen imago ja esittäydytään asiakkaille. Sivuja voi käyttää myös mm. yhdistysten tiedotukseen, harrastelijoiden kokoontumiseen, jne. Mahdollisuudet ovat loputtomat. Meiltä saa sellaiset sivut kuin tarvitset. Omaa tietämystä ei tarvitse olla ollenkaan, teemme kaiken alusta loppuun. Luonnollisesti projektiin saa halutessaan osallistua valitsemallaan panoksella. Peruslähtökohtana on että asiakas ilmoittaa toiveensa ja toimittaa sivustoille tarvittavat tekstit ja kuvat. Me autamme tässä ja editoimme sisällön esitettävään muotoon. Asiakkaan halutessa hoidamme myös sisällön sivustolle.

Lyhyesti kuvailtuna projekti etenee seuraavasti: Asiakas ottaa yhteyttä. Tämän jälkeen pidetään alkukartoitus jossa määritellään asiakkaan tarpeet. Tässä valitaan alustavasti sivuston laajuus, värimaailma ja toiminnallisuus. Tämän jälkeen asiakas miettii sivustolle tulevia tekstejä ja kuvia, me taas luomme ehdotuksia miltä sivusto voisi näyttää. Asiakkaan hyväksyttyä haluttu sivupohja, alamme rakentaa sitä saatuamme tekstit ja kuvat. Sivustoa kehitetään niin kauan että kaikki ovat tyytyväisiä siihen. Lopuksi sivut julkistetaan, tämän jälkeen autamme halutessa analysoinnissa, markkinoinnissa, koulutuksessa ja ylläpidossa. Aikaa alusta valmiiseen tuotteeseen kuluu yleensä 6-8 viikkoa. Sivut saa halutessaan myös nopeammin pikatoimituksella, laadusta tinkimättä.

Yleisiä kysymyksiä ovat miksi tilata sivut ammattilaiselta? Mikä niissä maksaa? Miksi juuri teiltä?

Laadukkaat kotisivut vaativat osaamista, laitteistoa, kokemusta ja tietoa. Meidän kotisivumme tuotetaan yhdellä maailman suosituimmista ja luotetuimmista sisällönhallintajärjestelmistä. Palvelintoimittajamme toimii Suomessa ja laitteet ovat lukitussa ilmastoidussa tilassa. Sivut ovat tietoturvattuja järjestelmällä ja palvelimella. Myös varapalvelimet löytyvät. Meiltä löytyvät ostetut laitteet ja lisenssit tarkoituksiimme.Omaamme kokemusta vaativista projekteista ja opetuksesta korkeakoulutasolta. Rakennamme sivut asiakkaalle aina alusta yksilöllisesti. Pidämme huolen että kuvat ja kaikki sisältö on hankittu asianmukaisilla tekijänoikeuslisensseillä. Käytämme uusimpia ohjelmia, jolloin sivut ovat teknisesti aina terävintä kärkeä. Sivustomme saa aina halutessaan toimimaan kaikilla laitteilla alustasta riippumatta. Meiltä löytyy toimisto ja neuvotteluhuoneet Niittykummusta Tapiolan vierästä hyvillä kulkuyhteyksillä. Kilpailustrategiamme kulmatkivet ovat laatu, hinta ja asiakastyytyväisyys.