Palvelut2

 

SISÄLLÖNTUOTANTO

 Sisällöntuotannolla luodaan kotisivuille tekstiä, kuvia, graafeja yms. Alfasivut suosittelee että asiakas hoitaa itse tekstin tuottamisen kotisivuilleen, jolloin haluttu sanoma on varmasti oikea. Sisällöntuotantoon kannattaa aina varata aikaa, koska se saattaa olla hyvinkin työläs prosessi. Luomme luonnollisesti tarvittaessa tarvittavat sisällöt vaikka alusta asti. Autamme tarvittaessa myös osittain. Alfasivut editoi graafisesti aina asiakkaan lähettämän materiaalin esityskuntoon kotisivupaketeissa.

Sisällöntuotannon mediapuoli tulee myös aina ottaa huomioon. Useimmissa kotisivuissa käytettävät kuvat rakentuvat kombinaationa asiakkaiden omia valokuvia sekä ostettuja kuvia. Ostetut kuvat auttavat sivuston visuaalisessa ilmeessä merkittävästi ja näitä mainoskuvia käytetään kuvitukseen. Ammattilaisten ottamat ja tekemät kuvat ovat korkealaatuisia ja hintansa arvoisia. Hintahaitari vaihtelee näillä kuvilla muutamista euroista satasiin. Omia kuvia saa ja kannattaa käyttää luonnollisesti. Hyvien kuvien valinta vie aina oman aikansa. Myös kuvien editoiminen ottaa aikansa ja vaatii laitteiston, mutta Alfasivut hoitaa tämän osuuden.

Muita sisällöntuotannollisia asioita mitä kannattaa miettiä on sivuston rakenne ja kuinka paljon haluaa kertoa asiakkaille itsestään, palveluista ja tuotteistaan. Tietomäärän pitää olla riittävä, mutta ei liioiteltu. Kannattaa myös miettiä haluaako tarjota asiakkaille erilaisia yhteyslomakkeita yms. Alfasivuilla on tarjota näihin valmiita ratkaisuja.