hero6

 

 

VIIMEISIMMÄT  PROJEKTIT

 Esittelemme tällä sivulla aina muutamaa viimeistä projektiamme. Valikosta voit valita työt joita katsella. Kannattaa myös tutustua meidän omiin sivuihimme tarkemmin, jotka ovat juuri uusittu. Esittelemme tässä alla hieman tarkemmin omaa sivustoamme:

Tämä sivusto on rakennettu kokonaan uusimmalla tekniikalla pohjautuen HTML5 ja CSS3 kieleen. Tämä tarkoittaa että sivusto on yhteensopiva kaikkien nykyaikaisten laitteiden kanssa. Tämän avulla sivustosta rakennettiin responsiiviset, mikä tarkoittaa sitä, että sivusto näyttää hyvältä aina riippumatta siitä, vierailetko täällä tietokoneella, tabletilla tai kännykällä. Kotisivumme järjestää itsensä aina hieman erilailla riippuen laitteesta millä sitä luetaan, siten että se olisi aina mahdollisimman selkeä käytettävälle laitteelle. Voit halutessasi testata tätä ominaisuutta tietokoneella kaventamalla selaimesi ikkunaa, niin näet kuinka vaikkapa pääsivun eri laatikot järjestävät itseään uudestaan reaaliajassa. Toinen mistä tämän ominaisuuden erottaa selkeästi on vaikkapa tabletilla sivustoa luettaessa, jolloin sivustoa ei voi zoomata tai "nipistää", koska se on jo valmiiksi järjestellyt tekstit, kuvat ja kaiken muun sille sopivimpaan muotoon.

Halusimme siis tehdä kotisivumme teknisesti tinkimättömästi positiivisen asiakaskokemuksen takia. Ulkoasussa päätimme valita sivupohjaksi selkeän skandinaavisen linjan joka kuvastaa omaa mieltymystämme. Tämän toteutimme selkeillä linjoilla ja harmonisella värimaailmalla. Värimaailmassa käytämme yleensä viittä väriä. Omille sivuillemme valitsimme pääväreiksi valkoisen, harmaan, azurin sinisen, mustan ja punaisen sävyt. Tällä tavoittelimme rauhallista ja helposti luettavaa pohjaa, josta voi korostaa halututtuja asioita erilaisilla teknisillä toteutuksilla, punaisella tehovärillä ja kuvamaailmalla. Halusimme siis sivustostamme tavoittelvan yhtäaikaa harmonisen rauhallisen ja villin leikkisän ulkoasua

Jokaisella projektilla on oma lempilapsensa. Meidän on teknisen toteutuksen lisäksi logomme. Alfaa ja Alphaa on yritysmaailma pullollaan, mutta halusimme liittyä tähän joukkoon rakkaudesta matematiikkaan ja insinööritaustastamme johtuen. Alfalogomme on piirretty sirppimäiseksi kolmioksi jolla haluamme ilmaista itsemme hillityn särmästi. Mutta huomasitko nimemme alla olevan viivan? Se on piirtämämme mukaelma omegan pienaakkosesta, joka on kreikkalainen kirjain kuten alfakin. Tämä johtuu halustamme ilmaista ajatusmaailmaamme, alfasta omegaan, alusta loppuun.

Viimeisenä asiana sivustostamme mainittakoon vielä sisällöllinen imagomme. Terävöitimme ilmaisuamme korostamaan asiakkaille profiiliamme selkeämmin. Halusimme sivustojen sanovan kävijöillemme että olemme osaavia, luovia ja luotettavia. Ja että teemme kaikkemme asiakkaan eteen laadullisesti, hinnastollisesti ja palvelullisesti.